Tillykke med graviditeten

- Træning og smertelindring -
- Fokus på dig under og efter din graviditet -
- Behandling af spædbarn/barn -

Aktiv gravid

Motion for gravide v. fysioterapeut Mette Martinsen
Der er ofte mange gravide, som har bekymrende tanker omkring træning og graviditet, kan jeg abortere, er det farligt for barnet?
Svaret er: Træning er godt - også når du er gravid.

FysioDanmark Herning tilbyder et forløb der giver en bedre og sundere graviditet, færre graviditetsgener og smerter samt du holder dig både fysisk og psykisk stærk. Vores træning er med til at give dig en bedre fødsel og du kommer hurtigere i form igen efter fødslen.

Fleksibelt bækken

Få en bedre graviditet og fødsel v. jordemoder Tina Bock
Fleksibelt bækken er en form for træning og fødselsforberedelse med specielt fokus på bækkenet. Vi træner balance, sener og muskler omkring bækkenet som giver en forbedret og optimal fødsel. Din fysiologi, smertelindrende øvelser og rådgivning omkring din fødsel er også del af træningen.

Anbefalet start er graviditetsuge 18.
Stacks Image 496

Glad fødsel

Fødselsforberedelse v. jordemoder Tina Bock og jordemoder Marie Askou
Ønsker du mere end blot teori. Her får du mulighed for aktivt at samarbejde med din krop og lære at tackle veerne ved hjælp af gennemprøvede redskaber. Fødslens forløb, smertehåndtering af fødslens forskellige faser, vejrtrækningsteknikker og afprøvning af fødestillinger er en del af indholdet. I fællesskab skaber vi rammer, så du trygt kan glæde dig til dit barns fødsel. Vores hold tager afsæt i individuel konsultation inden opstart.

Anbefalet start mellem graviditetsuge 26-34. Fødselsledsager inviteres med 4. gang.

Stærk mor

Efterfødselstræning v. fysioterapeut Mette Martinsen
Stærk mor henvender sig til dig som lige har født og som føler sig klar til at komme i gang med dagligdagen igen. På holdet træner du og mødes med andre nybagte mødre og vi vejleder individuel med information så du trygt kan træne, når du er klar både fysisk og psykisk. Børn er meget velkomne under træningen.

Træningen har særligt fokus på opstramning af bækkenbunden, samt styrketræning.

Glad baby

Babymassage v. jordmoder Tina Bock
Babymassage er for både den lille, men i den grad også for forælder. Gennem massage af barnet lærer man at kommunikere bedre og blive god at forstå og tolke sit barns behov. Babymassage giver barnet en bedre søvn og spisevaner. Babymassage fremmer barnets sanser og stimulerer høre-, syn- og følesansen samt fremskynder barnets motoriske udvikling.

Spædbarn i trivsel

Osteopatibehandlinger v. Helen Mathiesen
Når man får et lille barn føler sig ubeskrivelig lykkelig og taknemmelig. Af og til kan tiden med et lille spædbarn/barn dog også være fyldt med bekymring og usikkerhed. Man kan opleve gråd der er ustoppelig og hjerteskærende. Ro er svær at finde, barnet spiser ikke, har mavekramper osv.

Hos FysioDanmark giver vi os god tid til, at behandle jeres spædbarn/barn. I fællesskab finder vi frem til, hvorfor den lille måske græder eller har andre problemer og vi vejleder grundig undervejs. De fleste babyer og børn slapper helt af under behandlingen. Tryghed, råd og information er noget af det i får med hjem herfra.

Individuel vurdering

En graviditet medfører ofte en ændret kropsholdning, vægtøgning samt hormonelle forandringer. Disse ændringer og forandringer i kroppen kan medføre gener omkring bækkenet, ryggen og ischaes nerven. Under fødslen kan der også ske mekaniske ændringer hvilket kan resultere i smerter og gener efter fødslen.

Hos FysioDanmark har vi mange års erfaring i at arbejde med gravide samt kvinder som lige har født. I tæt samarbejde mellem en fysioterapeut, osteopat og jordemoder laver vi individuelle behandlinger som giver en bedre graviditet med færre smerter og gener samt en bedre fødsel.

Hvem er vi

Vi har mange års erfaring og stærke faglige kompetencer:

• Fysioterapeut
Mette Martinsen

• Jordemoder
Tina Bock

• Fysioterapeut/Osteopat
Helen Mathiesen
Stacks Image 492
Stacks Image 490

- Vi fokuserer på helhed i behandlingen med udgangspunkt i den nyeste viden -

Stacks Image 337
Stacks Image 340
Stacks Image 343
Stacks Image 346
Stacks Image 351
Stacks Image 354
Stacks Image 357
Stacks Image 360