Firma FYS

Sunde medarbejdere
Sund fornuft.


Øget sundhed og velvære betyder øgede ressourcer hos den enkelte medarbejder. Derfor er investering i sundhedsfremme og forebyggelse ganske enkelt en god investering.

FysioDanmark Herning er virksomhedens samarbejdspartner og sundhedscenter ude på arbejdspladsen. Et sted hvor medarbejderen har mulighed for at blive afhjulpet med eventuelle smerter og gener fra muskelskelet systemet. Desuden vil medarbejderen kunne søge vejledning om arbejdsstillinger, træning og generel sundhed.

For såvel medarbejder som virksomhed er det en god investering at satse på sundhedsfremme og forebyggelse. Øget sundhed og velvære betyder øgede ressourcer hos den enkelte medarbejder.

Investering i sundhed er derfor en investering i forøgelse af de allerede eksisterende men ikke udnyttede menneskelige ressourcer. Sunde medarbejdere er sund fornuft.

Behandlingstiden er 30 min., og der bliver beregnet et antal behandlinger pr. uge afhængig af antal medarbejdere.

Bemærk Firma-FYS er fuld fradragsberettiget for virksomheden – og ikke skattepligtig for medarbejderen.

Arbejdskader i ryg, nakke, skulder osv. skyldes ofte gentagne bevægelser, stillesiddende arbejde, skærm arbejde og stressende arbejdsmiljø. Arbejdsskaderne er akkumulerede spændinger i muskler og led over lang tid. Man har typisk et forhøjet spændings niveau i kroppen flere måneder før man reelt mærker smerterne.

Ved manuel behandling på et tidligt tidspunkt, bryder man denne opbygning af spændinger og kan derved forebygge arbejdsskaderne. Udover den manuelle behandling vil årsagen til generne blive bevidstgjort, så forebyggende tiltag kan sættes i gang. Forebyggende tiltag som vejledning om arbejdsstillinger, træning og generel sundhed.

Vi tilbyder …
• Behandling på virksomheden
• Sundhedstjek af medarbejderne
• Behandling på FysioDanmark Herning

Vi kan sammensætte en løsning, der passer til jeres virksomhed.

- Vi fokuserer på helhed i behandlingen med udgangspunkt i den nyeste viden -

Stacks Image 337
Stacks Image 340
Stacks Image 343
Stacks Image 346
Stacks Image 351
Stacks Image 354
Stacks Image 357
Stacks Image 360