Osteopati

FysioDanmark Herning tilbyder Ostepati til behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Osteopati er en behandlingsform hvor vi bruger viden og vores hænder og går ned i de dybereliggende systemer i din krop for at finde årsagen til dine smerter, de problemer der er ansvarlig for dine smerter.

I de følgende film fortæller Helen fra FysioDanmark Herning om den osteopatiske behandling og forskellige behandlingsformer.

Generelt om Osteopati:

Osteopatisk behandling af:

Lænden

Ryggen

Nakken

Skulderen

Osteopati, benytter sig af manuelle teknikker, som omfatter alt fra blide mobiliseringer til specifikke manipulationer, udspænding og dybe massagetryk af muskler, bindevæv og sener. Ved hjælp af de manuelle teknikker stimuleres balancen mellem knogler, muskler og nervesystemet og derved genskabes kroppens korrekte funktion. Osteopati lindrer smerter, og fjerner de blokeringer, der nedsætter bevægeligheden og generer kroppens udfoldelsesmuligheder.

I den Osteopatiske undersøgelse og behandling betragter vi din krop som en helhed. Betragter  sammenhæng mellem dine led-muskler-organger blod og nerver. Fokus er på at justere din krop så den kommer i bedre balance igen og smerterne reduceres.

Behandlingen genskaber kroppens funktioner og dermed normaliseres den lokale blodgennemstrømning og nerve information. Derved stimuleres kroppen til at helbrede sig selv.

Oftest er der en effekt efter første eller anden behandling. Der skal være en effekt indenfor 4 behandlinger ellers må man, evt. i samråd med lægen, vurdere hvilke andre undersøgelses- eller behandlingstiltag der vil være relevante.

Osteopati er for alle, babyer som den ældre. Alle kan komme hvis de har et problem og vi tilbyder at lave et forebyggende tjek.

Behandlingerne er blide med yderst effektive.

Osteopati, også kaldet manuel medicin, betragter kroppen som én sammenhængende enhed, hvor helheden er vigtigere end de enkelte dele.
Stacks Image 363