RADIAL SHOCKWAVE TERAPI

En hurtig og effektiv behandling af skader i muskler og sener. Uden operation, kortison eller medicin
HURTIGT, EFFEKTIVT OG UDEN BIVIRKNINGER
Radial Shockwave Terapi er en videnskabelig bevist behandlingsmetode som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler. Forskning har vist at behandlingen har gode resultater på en lang række tilstande.
Stacks Image 385
Hvad er fordelene med Radial Shockwave Terapi?
Radial Shockwave Terapi tilbyder en kortere og mere effektiv behandling som giver hurtige resultater på sværtbehandlede tilstande. Behandlingen er helt uden bivirkninger. Som følge af den høje effektivitet anbefales Radial Shockwave behandlingen inden for ortopædi ofte før kortisonbehandling og kirurgi.
- Hurtig og effektiv behandling
- Hurtigere resultat
- Helt uden bivirkninger

Radial Shockwave Terapi er en videnskabelig bevist behandlingsmetode som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler. Forskning har vist at behandlingen har gode resultater på en lang række tilstande.

Radial Shockwave Terapi anvendes til at behandle blandt andet:
- Hælspore
- Hælsenesmerter
- Springerknæ
- Løberknæ
- Golf- eller tennisalbue
- Skuldersmerter
- Muskelsmerter
EN METODE DER ER HURTIG, EFFEKTIV OG UDEN BIVIRKNINGER
Hvordan foregår behandlingen?
Afhængig af hvilket besvær du har og hvor på kroppen det er lokaliseret, justeres blandt andet kraften i slaget og antal af slag per sekund. En behandling består af mellem 1000-4000 slag og tager normalt mellem 5-10 min. Oftest behandles der én gang per uge. Det forekommer, at der er patienter, der er fuldstændig smertefri efter én behandling, men oftest kræves der mellem 3-6 behandlinger med 5-10 dages mellemrum for at opnå et vedvarende resultat.

Gør det ondt?
Eftersom Radial Shockwave Terapi er en relativ aggresiv behandlingsform kan den opleves som noget smertefuld. Samtidig varer behandlingen kun i nogle få minutter og ubehaget ophører, så snart behandlingen stoppes. Det er ikke normalt med bivirkninger men hos enkelte, kan der opstå et mindre blåt mærke eller rødme, hvor behandlingen er udført.

Hvem bør ikke behandles med Radial Shockwave?
Du skal undgå Radial Shockwave Terapi, hvis du samtidig gennemgår en anden behandling som f.eks. kortisoninjektioner, antiinflammatorisk lægemiddel eller blodfortyndende medicin. Har du hjertebesvær, en øget blødningstendens eller er gravid, skal du ikke gennemføre en Radial Shockwave Terapi. Du må ikke indtage nogen antiinflammatorisk medicin fem dage før behandlingen eller direkte efter dens afslutning.